Cum au ajuns medicul acasa si targul de turism online

Postat la 12 octombrie 2010 35 afişări

Cu cererea in scadere, tot mai multe servicii se apropie de consumator si ajung in casa si calculatorul lui. Daca medicii fac consultatii la domiciliu, de ce nu s-ar muta si targurile de turism pe internet?

"Travel Expo 2010 a aparut pentru ca ne asumam in continuare rolul de inovatori pe piaţa de turism din Romania. In trecut am creat primul Call Center de pe piata de turism din Romania. In anii ce au urmat am fost singurii care au prelungit programul agenţiilor in funcţie de nevoile clienţilor nostri, apoi le-am recompensat in exclusivitate fidelitatea şi am dezvoltat primul departament adevarat de Customer Care de pe piata din Romania. Acum insa, suntem si mai aproape - la numai un click distanta!", a declarat Corina Pacuraru, General Manager Perfect Tour.

Standurile sunt concepute pentru a veni in intampinarea celor mai frecvente cereri ale turistilor online. Acestia vor putea vizita spatiile expozitionale reprezentand cele mai diverse arii turistice : croaziere, business travel, Laponia, vacanţe in rate, pieţe de Craciun, astrologie şi calatorii, VIP, vacanţe tematice, sunt doar cateva dintre standurile care ii asteapta cu broşuri detaliate, cu oferte special construite pentru acest targ, cu sfaturi si consultanta in calatorii de la specialişti din Romania si din strainatate.

Ceea ce in mod traditional s-ar putea afla parcurgand peste 1000 mp, deci cateva zeci de minute de mers pe jos, Travel Expo aduce doar o platforma de navigat: vacante la ski, revelioane, vacante exotice, croaziere, calatorii cu trenul, bilete de avion, vacante sociale si de seniori, vacante "adults-only" sau vacante pentru familiile cu copii si tabere.

In tot acest timp, apropierea de nevoile consumatorului vine ca un trend in ce priveste afacerile din zona serviciilor. Spalatoriile auto si-au mutat activitatea la domiciliul clientului, pentru 20% in plus la tariful obisnuit, iar medicii ofera consultatii acasa la pacient chiar si la cele mai mici ore din noapte. Succesul bazat pe miza pe lipsa de timp a romanului

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
targ,
turism,
Travel Expo 2010
/actualitate/cum-au-ajuns-medicul-acasa-si-targul-de-turism-online-7469823
7469823
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.