Cum arată primul Camping de lux din România.Vezi cât costă o noapte de cazare - GALERIE FOTO

Postat la 22 iulie 2016 1280 afişări

In Nucsoara, judetul Arges s-a deschis primul camping de lux din România, care urmează o nouă reţetă de succes în turism: glam camping-ul.

S-a deschis primul camping de lux din România, situat în Nucşoara, judeţul Argeş. Acesta se adresează oamenilor care preferă drumeţiile, dormitul în cort, dar care nu vor să se renunţe totuşi la confortul urban, notează vestic.ro.

Preţul este 250 de lei/adult/zi, 140 de lei/copil intre 6 şi 14 ani/zi, 100 de lei/copil între 3 si 6 ani/zi şi copii până în 3 ani gratuit.

 

Fiecare cort are 4 paturi iar în preţ sunt incluse: 3 mese pe zi în restaurantul propriu, acces la sauna, la ciubere cu apă caldă, ghid de grup pentru activitati montane-drumeţii sau bicicletă, scrie fifistie.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
cazare,
costuri,
lux,
noapte,
acces,
arges,
bucurie,
copil

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.