Ryanair a anunţat o reducere de 40% pentru trei rute din Timişoara

Autor: Ioana Matei Postat la 22 iulie 2016 147 afişări

Ryanair a anunţat o reducere de 40% pentru trei rute din Timişoara

Compania aeriană low-cost Ryanair a lansat astăzi (22 Iulie) o promoţie  pentru Timişoara, prin care oferă bilete la tarife cu 40% mai scăzute pentru toate rutele din Timişoara către şi din Germania. Reducerea se aplică  pentru călătoriile din luna septembrie, pentru locurile rezervate pe 3 rute din Timişoara către/din Berlin, Dusseldorf şi Frankfurt şi este valabilă până Duminică (24 Iulie), la miezul nopţii (ora 24:00 GMT), potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei.

 “Începând cu luna septembrie, Ryanair va conecta Timişoara cu centrele business cheie ale Europei, prin frecvenţe şi orare potrivite oamenilor de afaceri, ca Bruxelles, Bucureşti, Londra şi Milano, Ryanair fiind alegerea ideală atât pentru călătoriile business, cât şi pentru cele de agrement. Pentru a sărbători numărul mare de rezervări din reţeaua noastră de rute din România, în acest weekend oferim 40% reducere pentru 3 rute din Timişoara din/către Germania, pentru călătorii în Septembrie.”, a declarant Denis Barabas, sales & marketing executive Ryanair România şi Europa Centrală şi de Est.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ryanair-a-anuntat-o-reducere-de-40-pentru-trei-rute-din-timisoara-15536541
15536541
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.