Cum arata lista de cumparaturi pentru 2011?

Autor: Ana Raduta Postat la 05 aprilie 2011 30 afişări

Dupa doi ani in care au facut reduceri pe toate planurile, romanii au planuri mari pentru 2011. Vor sa cumpere mult si scump, chiar daca sunt cu mult mai saraci decat alti europeni.

Multi romani au renuntat la concedii de cand a venit criza, in special la cele in strainatate. Anul acesta nu mai vor insa sa stea acasa, potrivit studiului Observatoire Cetelem 2011, un studiu despre comportamentul consumatorilor la nivel european. Cheltuiesc in acest scop mai putin decat vecinii europeni, dar asta pentru ca si veniturile sun incomparabil mai mici.

Pe lista de cumparaturi, dupa concedii, romanii au mai trecut produsele electrocasnice, lucrarile de amenajare si telefoanele mobile. Ultima categorie detine o pondere ridicata in spcial in regiunea Europei Centrale si de Est, pentru ca in Europa de Vest mult mai putini subiecti au declarat ca au in plan ca in 2011 sa-si cumpere telefoane mobile noi.

Cele mai mici procente in topul intentiilor de cumparare ale romanilor le au locuintele si motocicletele si scuterele, potrivit studiului citat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
societate,
cumparaturi,
consum,
clienti
/actualitate/cum-arata-lista-de-cumparaturi-pentru-2011-8132418
8132418
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.