Cum arata legea salarizarii – varianta discutata in sedinta coalitiei

Postat la 17 noiembrie 2010 10 afişări

Dupa o sedinta de trei ore, liderii Coalitiei au trasat axele salariale pentru bugetari pentru anul 2011. Sunt vesti bune, avand in vedere ca acestia, in mod unitar, isi vor recupera 15% din cei 25% pierduti in cursul acestei veri. Mai mult, cei care au venituri sub 1.000 de RON vor beneficia de o atentie speciala din partea Guvernului pentru a trece peste aceasta perioda dificila.

"Toata lumea vrea sa faca doua lucruri: sa majoram veniturile pe care le au bugetarii si pe cei care au venituri sub 1.000 de lei sa-i ajutam intr-un fel sa treaca peste aceasta perioada dificila, pentru ca o majorare cu 25%- cat ar insemna revenirea- pe veniturile pe care are statul astazi este imposibil. Si-atuncea majorarea pe care am incercat sa o fortam cu o doza destul de mare de risc dupa parerea mea ar fi de 15% unitar", a declarat, pentru Gandul, liderul minoritatilor nationale din Parlament, Varujan Pambuccian.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bugetari,
salarii,
crestere,
masuri,
angajati,
criza,
Guvern
/actualitate/cum-arata-legea-salarizarii-varianta-discutata-in-sedinta-coalitiei-7722994
7722994
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.