Cum arată “Hotelul valiză” – cel mai mic hotel din lume

Autor: Ioana Matei Postat la 07 mai 2014 80 afişări

15 euro pe noapte costă o noapte de cazare în cel mai mic hotel din lume, construit în interiorul unei valize uriaşe şi aflat în Lunzenau, Germania.

Cum arată “Hotelul valiză” – cel mai mic hotel din lume

Hotelul are dimensiunile de aproximativ 2,7 x 1,5 metri şi este perfect pentru cei cărora nu le place să despacheteze: aici, nu au unde să facă acest lucru. Rezervările trebuie făcute din timp ţinând cont că doar două persoane pot locui în acesta, potrivit Daily Mail.

Construit în 2004, hotelul include şi o mică baie dotată cu toaletă şi chiuvetă. Ideea unei astfel de construcţii i-a venit lui Matthias Letterman, un fost conductor de tren.”Am vrut să construiesc o oprire neobişnuită care să se potrivească muzeului tematic al căilor ferate pe care l-am construit în zonă  în 1998”, spune pensionarul în vârstă de 56 de ani.  „Am primit una dintre cele mai mari valize expuse la muzeu. Cu ajutorul a doi prieteni – un instalator şi un tâmplar – am reuşit să o transform într-un hotel”. În ultimul deceniu, mai mult de 3.000 de oameni din toată lumea s-au cazat la “Hotelul Valiză”.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-arata-hotelul-valiza-cel-mai-mic-hotel-din-lume-12604813
12604813
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.