Cursuri noi în domeniul resurselor umane la ZFeLEARNING

Postat la 07 mai 2014 47 afişări

ZFeLEARNING.ro a lansat, miercuri, 7 mai, două noi cursuri online în format video: “Ghid pentru administrarea de personal” şi “Principiile calculului salarial”.

Cursuri noi în domeniul resurselor umane la ZFeLEARNING

Aceste cursuri sunt primele din categoria resurselor umane, un domeniu dinamic şi cu un rol deosebit de important mai ales în perioadele de criză şi pot fi accesate într-o secţiune nouă a ZFeLEARNING.ro, la adresa http://www.zfelearning.ro/resurse-umane/

Cursul “Ghid pentru administrarea de personal” sintetizează informaţiile necesare pentru a administra corect şi eficient efectivul de personal al unei companii şi pune la dispoziţia cursanţilor informaţii legislative cu incidenţă asupra contractelor de muncă şi a procesului de administrare de personal.

Cei care vor urma cursul vor afla: care este cadrul legal al relaţiilor de muncă, ce trebuie să conţină dosarul de personal şi în ce condiţii se completează acesta, care sunt condiţiile încheierii, modificării, suspendării şi încetării contractelor de muncă, ce reprezintă şi cum se completează Registrul General De Evidenţă A Salariaţilor (REVISAL), în ce condiţii se poate încheia un contract de muncă colectiv la nivelul societăţii sau care sunt condiţiile pe care trebuie să le respecte Regulamentul de ordine interioară al societăţii.

Cursul este dedicat atât persoanelor din departamentul HR, fără experienţă în domeniul administrării de personal, cât şi celor cu experienţă în acest domeniu, care vor să îşi consolideze cunoştinţele. Deţinătorii de IMM-uri pot să obţină informaţii foarte importante în gestionarea personalului. Cursul se adresează şi celor care lucrează în alte poziţii decât cele de HR, care vor să dobândească cunoştinţe în domeniul complex al administrării de personal.

Cursul “Principiile calculului salarial” sintetizează informaţiile necesare celor care lucrează în domeniul HR pentru a gestiona corect şi eficient salariile angajaţilor. Cursanţii au la dispoziţie informaţii legislative cu incidenţă asupra contractelor de muncă şi a procesului de salarizare. Acestea sunt însoţite de exemple practice de aplicare a normelor legale şi studii de caz care vor facilita aprofundarea noţiunilor, indiferent dacă cei care le urmează au experienţă sau sunt debutanţi.

În multitudinea de noţiuni pe care le vor dobândi cei care vor urma cursul se numără: modalitatea de calcul a salariului brut realizat în cazul aplicării mai multor forme de salarizare: în regie; în acord (direct; progresiv; indirect); prin cote procentuale; care sunt drepturile de asigurări sociale acordate salariaţilor şi modalitatea de calcul a indemnizaţiilor corespunzătoare acestora conform legilor în vigoare; criteriile prevăzute de lege pentru acordarea diverselor sporuri; modul de calcul al salariului net şi al restului de plată care reprezintă suma primită efectiv de salariat ca plată a drepturilor sale salariale.

Cursul este potrivit atât persoanelor din departamentul HR, fără experienţă în domeniul salarizării, cât şi celor cu experienţă în calculul salarial, care vor să îşi consolideze cunoştintele. Cursul se adresează şi persoanelor din poziţii non-HR care vor să dobândească cunoştinte în domeniul complex al calculului salarial sau celor care au un business la început de drum şi doresc sa înveţe cum se calculează salariile angajaţilor.

Aceste cursuri au fost dezvoltate în parteneriat cu Smartree Romania şi sunt susţinute de Monica Spiteri, directorul de dezvoltare al Smartree Romania. Cu o experienţă practică de peste 10 ani în domeniul complex al resurselor umane, consultanţei şi externalizării, Monica Spiteri a fost implicată în numeroase proiecte de optimizare şi eficientizare a proceselor de HR, oferind consultanţă mai ales companiilor multinaţionale din diverse industrii. Ea este licenţiată a Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale a ASE Bucureşti, precum şi a ISG Paris, una dintre cele mai prestigioase universităţi din Franţa. De asemenea, ea este Asociat CIPD (Chartered Institute of Personnel Development).

Cursurile costă fiecare doar 31 euro fiecare (TVA inclus) şi pot fi accesate pe platforma de cursuri video online ZFelearning.ro.

Despre ZFeLEARNING.ro

ZFeLEARNING.ro oferă în prezent 17 cursuri destinate celor care îşi doresc să se dezvolte profesional, personal sau să îşi actualizeze cunoştinţele. Cursurile sunt de scurtă durată (1-2 ore), împărţite în module de maxim 20 de minute şi au fost astfel construite încât să răspundă unor nevoi punctuale, de maximă actualitate, din domeniile financiar-contabil, juridic, medical-farmaceutic, marketing şi comunicare, fonduri europene, management.

Prin intermediul platformei ZFeLEARNING.ro, un instrument modern care permite plata online sau cu OP, cursanţii pot avea acces la informaţie oricând şi oriunde, la birou sau acasă, iar la final în urma parcurgerii cursurilor vor primi, în funcţie de rezultatele obţinute la testele finale, un certificat emis de partenerul de conţinut al ZFeLEARNING. Unele certificate pot fi folosite pentru obţinerea de puncte de credit de dezvoltare profesională continuă (CPD), recunoscute de organizaţii profesionale, internaţionale sau naţionale, cum ar fi: ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), CAFR (Camera Auditorilor Financiari din România), CECCAR (Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România).

Celelalte cursuri oferite de ZFeLEARNING.ro sunt: Să citim un set de situaţii financiare în 10 minute; Interpretarea în 4 paşi a indicatorilor financiari de bază; Comunicarea in afaceri; Managementul proiectelor co-finantate din fonduri structurale; Raportarea financiară frauduloasa; Impozite amânate: recunoaştere şi prezentare, exemple specifice pentru România; Inspecţia fiscală – un inconvenient minor sau o problemă majoră?; Contabilitatea de acoperire împotriva riscurilor; Preţuri de transfer – documentaţie şi acorduri de preţ în avans; Cine este pacientul meu; Comunicarea cu pacientul; Cum să abordezi investigaţiile şi inspecţiile Consiliului Concurenţei; Cum să evităm practicile interzise de Legea concurenţei; Negocierea contractului colectiv de muncă; Mangementul echipelor virtuale.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cursuri-noi-in-domeniul-resurselor-umane-la-zfelearning-12604777
12604777
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.