Cum arată fiica celebrului Stephen Hawking - FOTO

Postat la 18 ianuarie 2018 1650 afişări

Lucy Hawking, fiica lui Stephen Hawking, a dezvaluit intr-un interviu pentru BBC cum este sa fii fiica celebrului astrofizican.

Cum arată fiica celebrului Stephen Hawking - FOTO

"Tatal meu aducea la cina cercetatori in fiecare seara care discutau tot felul de subiecte extreordinare. Poti sa il intrebi orice. Sigur vei primi raspuns. Era petrecerea de 8 ani a fiului meu cand un baietel l-a intrebat ce se intampla cu el daca ajunge intr-o gaura neagra. Asteptam cu nerabdare raspunsul lui. Tata a raspuns: te vei transforma in spaghetti. Toti copii au fost uimiti de raspunsul lui si s-au distrat copios”, a povestit Lucy.

„Tatal meu avea caruciorul electric si mergea cu viteza mare pe strazi. Era oroare, amuzament si soc. Oamenii se intrebau cum merge acest om si ce fac acesti copii cu el”, a mai spus ea, potrivit stirilekanal.

Suferind de scleroza laterala amiotrofica, o maladie paralizanta cu care a fost diagnosticat pe când avea 21 de ani, Stephen Hawking se deplaseaza intr-un scaun cu rotile si comunica prin intermediul unui computer si al unui sintetizator vocal. Profesorul ii indeamna pe toti oamenii cu dizabilitati fizice sa se concentreze asupra lucrurilor pe care le pot face si sa nu regrete lucrurile pe care nu pot sa le faca.

GALERIE FOTO

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.