Anchetă extinsă în dosarul Tel Drum. Sechestru pe toate bunurile

Postat la 17 ianuarie 2018 41 afişări

DNA a extins cercetările în dosarul Tel Drum, societatea fiind pusă sub învinuire pentru constituire de grup infracţional, evaziune fiscală şi complicitate la abuz în serviciu. Procurorii au pus sechestru pe toate bunurile mobile şi imobile ale firmei.

Anchetă extinsă în dosarul Tel Drum. Sechestru pe toate bunurile

În ceea ce priveşte infracţiunea de constituire a unui grup infracţional organizat, procurorii spun că Tel Drum "a fost implicată în mod direct în activitatea grupului iniţiat în cursul anului 2001 de suspectul Liviu Nicolae Dragnea (la acea vreme preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman), în sensul în care, în jurul societăţii Tel Drum SA au fost construite schemele frauduloase de obţinere a fondurilor publice".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.