Cum arată culoarea de maşină la care s-a lucrat 15 ani? Tot internetul a votat-o culoarea anului

Postat la 14 octombrie 2017 795 afişări

Când auzi că producătorii au lucrat 2-3-5-6 ani la un motor, la o tehnologie, la materaiale care degrevează maşina, înţelegi.

Cum arată culoarea de maşină la care s-a lucrat 15 ani? Tot internetul a votat-o culoarea anului

Sunt tehnologii pe care nu le foloseşti o singură dată, la un singur model, ci le duci mai departe pe întreaga gamă de produse, apoi pleci către alte teritorii din acest punct. Teritorii care înseamnă o continuă evoluţie. Rostul lor e palpabil. Ai putere mai multă, emiţi mai puţine noxe, consumi mai puţină benzină, trăieşti mai bine. Cum e însă să stai 15 ani ca să scoţi o culoare de maşină. O culoare! Atât. O culoare după care nici nu ştii dacă piaţa va înnebuni. Poate clienţii tăi nu iubesc acest albastru atât de mult încât să merite efortul tău 15 ani de zile.

 

Vezi aici cum arata culoarea

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
culoare,
masina,
internet,
votare,
motor,
producatori,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.