ANUNŢ ŞOC. Una dintre cele mai mari televiziuni ar putea fi ÎNCHISĂ

Postat la 13 octombrie 2017 189 afişări

Donald Trump a ameninţat că va închide NBC, dar şi alte televiziuni americane care îl critică, argumentând că ele promovează ştirile false - „fake news".

ANUNŢ ŞOC. Una dintre cele mai mari televiziuni ar putea fi ÎNCHISĂ

„Cu toate ştirile false care vin dinspre NBC şi alte reţele, în ce punct este potrivit să le punem în discuţie licenţele? Foarte rău pentru ţară!", a scris Trump într-un mesaj pe Twitter.

Tweetul lui Trump vine ca răspuns la un articol scris de NBC în care se spunea că preşedintele SUA a vrut să sporească de zece ori arsenalul nuclear american după ce a asistat la un briefing şi a vazut un slide care arăta o scădere a arsenalului balistic din anii 1960 încoace. Articolul cita trei oficiali care s-ar fi aflat în încăpere atunci când Trump a făcut comentariile respective. 

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.