Cum arată casa lui Liviu Dragnea. Un teren de 7.000 mp şi teren de tenis cu nocturnă

Postat la 13 decembrie 2016 10074 afişări

Cum arată casa lui Liviu Dragnea. Un teren de 7.000 mp şi teren de tenis cu nocturnă

Dacă de la nivelul solului, nu-ţi poţi da seama care este întinderea domeniului familiei Dragnea, din aer dimensiunile capătă proporţii colosale.

Liviu Dragnea a cumpărat prima parte din acest domeniu din Alexandria în anul 2002. De atunci a tot alipit patru curţi vecine, ajungând la dimensiunea de 7.000 mp.

În curtea casei se regăseşte şi o piscină executată la comandă. Piscina este înconjurată de o casă de oaspeţi în care se pot relaxa vara invitaţii. Răsfăţul oferit de piscină este unul pe măsură: elemente decorative, jacuzi încorporat, dar şi un sistem de iluminat subacvatic, conform B1.ro.

În curtea conacului, tronează şi un teren de tenis cu nocturnă. La poarta principală, paznicul domeniului beneficiază şi el de o casă proprie.

În urma divorţului de liderul pesedist, Bombonica Prodana a primit  o casă în Alexandria, în timp ce Liviu Dragnea a rămas cu un apartament şi un spaţiu comercial în Turnu Măgurele. Preşedintele social democrat a primit la divorţ o Skoda Superb, iar fosta sa soţie o autoutilitară Dacia Logan şi un Land Rover, informează Mediafax.

VEZI AICI GALERIA FOTO

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.