CSM solicită PCA Craiova informaţii cu privire la dosarele în care a fost implicat Bercea Mondial

Postat la 09 iulie 2014 27 afişări

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a solicitat, miercuri după-amiază, Parchetului de pe lângă Curtea de Apel (PCA) Craiova să ceara informaţii tuturor parchetelor arondate cu privire la dosarele în care a fost implicat Anghel Stanciu, zis şi Bercea Mondial.

CSM solicită PCA Craiova informaţii cu privire la dosarele în care a fost implicat Bercea Mondial

 Surse din cadrul CSM au precizat, pentru MEDIAFAX, că Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova urmează să strângă informaţii de la toate unităţile de parchet din judeţele Dolj, Olt şi Gorj cu privire la dosarele soluţionate, în care este vizat Bercea Mondial.

Sursele citate au precizat că CSM a cerut să primească un răspuns în cel mult o săptămână.

"În raport de răspunsul respectiv va fi sesizată Inspecţia Judiciară. În cazul în care va fi sesizată inspecţia, aceasta va face verificări în raport de celeritatea cu care au fost soluţionate, de administrarea probatoriului", au precizat sursele menţionate.

Judecătorul Horaţius Dumbravă a cerut, miercuri, în plenul Consiliului Superior al Magistraturii, sesizarea Inspecţiei Judiciare cu privire la faptul că la parchetele din judeţul Olt s-au dat o sută de soluţii de neîncepre a urmăririi penale pe numele lui Bercea Mondial.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/csm-solicita-pca-craiova-informatii-cu-privire-la-dosarele-in-care-a-fost-implicat-bercea-mondial-12916959
12916959
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.