CSM a încuviinţat reţinerea şi arestarea lui Stan Mustaţă. Judecătorul este cercetat pentru fapte de corupţie

Postat la 29 aprilie 2014 30 afişări

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviinţat, marţi, reţinerea şi arestarea preventivă a magistratului Stan Mustaţă, de la Curtea de Apel Bucureşti, la solicitarea DNA, care îl cercetează pentru fapte de corupţie.

CSM a încuviinţat reţinerea şi arestarea lui Stan Mustaţă. Judecătorul este cercetat pentru fapte de corupţie

 "În şedinţa din data de 29.04.2014, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviinţat reţinerea şi arestarea preventivă a magistratului Stan Mustaţă, judecător în cadrul Curţii de Apel Bucureşti", se arată într-un comunicat de presă al CSM.

Solicitarea a fost prezentată Secţiei pentru judecători a Consiliului de către Direcţia Naţională Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei, a precizat sursa citată.

Judecătorul Stan Mustaţă, de la Curtea de Apel Bucureşti, un grefier de la aceeaşi instanţă şi alte patru persoane sunt urmăriţi penal pentru fapte de corupţie, a anunţat Direcţia Naţională Anticorupţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/csm-a-incuviintat-retinerea-si-arestarea-lui-stan-mustata-judecatorul-este-cercetat-pentru-fapte-de-coruptie-12549407
12549407
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.