CSM a devansat calendarul avizării candidaţilor propuşi pentru funcţiile de procurori şefi

Postat la 10 aprilie 2013 21 afişări

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a devansat calendarul avizării celor şase candidaţi propuşi pentru funcţiile de conducere din parchete, aceştia vor fi intervievaţi la 8 şi 9 mai, iar avizele vor fi trimise Ministerului Justiţiei în 10 mai.

CSM a devansat calendarul avizării candidaţilor propuşi pentru funcţiile de procurori şefi

 Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a discutat, miercuri, cererea ministrului interimar al Justiţiei, Victor Ponta, de modificare a calendarul de desfăsurare a activităţilor prevăzute în procedura de avizare a propunerilor pentru funcţiile de conducere la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Direcţia Naţională Anticorupţie şi Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

În urma discuţiilor, Secţia pentru procurori a hotărât, cu unanimitate de voturi, modificarea calendarului de desfăşurare a activităţilor privind avizarea candidaţilor propuşi de Victor Ponta, a anunţat CSM într-un comunicat de presă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/csm-a-devansat-calendarul-avizarii-candidatilor-propusi-pentru-functiile-de-procurori-sefi-10729561
10729561
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.