CSM a dat aviz pentru retinerea si arestarea judecatorului Costiniu

Postat la 08 aprilie 2010 12 afişări

Consiliul Superior al Magistraturii a avizat favorabil cererea Directiei Nationale Anticoruptie(DNA) de retinere si arestare a judecatorului Florin Costiniu, presedintele Sectiei Civile de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Din acest moment, procurorii anticoruptie se pot adresa oricand instantei de judecata pentru a cere arestarea magistratului. Judecatorul Florin Costiniu este anchetat in dosarul penal al senatorului PSD Catalin Voicu, arestat saptamana trecuta. Magistratul este citat maine la DNA pentru audieri impreuna cu oamenii de afaceri Costel Casuneanu si Marius Locic.

In prezent, judecatorul Costiniu se afla in concediu de odihna. Florin Costiniu este invinuit de procurorii DNA de complicitate la trafic de influenta. Potrivit anchetatorilor, senatorul Catalin Voicu ar fi incercat sa obtina o solutie favorabila intr-un proces al "regelui asfaltului" Costel Casuneanu si ar fi apelat la judecatorul Costiniu.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
Costiniu,
arestare,
retinere,
decizie,
CSM
/actualitate/csm-a-dat-aviz-pentru-retinerea-si-arestarea-judecatorului-costiniu-5836131
5836131
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.