CS Vision a lansat prima masa multitouch din Romania

Postat la 14 septembrie 2010 73 afişări

TomTouch, divizia de hardware interactiv a companoiei CS Visison a lansat astazi prima masa multitouch produsa in Romania.

"Solutia multitouch este pasul firesc al evolutiei inaltei tehnologii", a spus Razvan Bagiu, unicul actionar al CS Vision. "Am inceput astfel sa o studiem si am ajuns sa o producem aici in Romania", a completat acesta.

Masa multitouch este o solutie buna pentru prezentari, promotii sau diverse evenimente. Pretul unei astfel de mese este in jur de 9.800 de euro. "Pana in acest moment masa multitouch a starnit curiozitatea mai multor potentiali clienti din publicitate sau proprietari de showroom-uri. De asemenea, avem cateva cereri pentru expozitii si muzee",a mai daugat Bagiu.

Pana la finalul acestui an compania estimeaza ca vor fi contractate in Romania 10 mese TomTouch Multitouch.

Anul trecut CS Vision a avut o cifra de afaceri de 980.000 de euro, iar pentru acest an estimeaza o crestere de 32%, la 1,5 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
CS Vision,
masa multitouch,
hardware
/actualitate/cs-vision-a-lansat-prima-masa-multitouch-din-romania-7225539
7225539
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.