Cristiana Fernbach, fost partener în cadrul casei de avocatură Stratulat Albulescu, a înfiinţat o firmă de avocatură dedicată integral noilor tehnologii

Postat la 28 februarie 2019 99 afişări

Cristiana Fernbach, fost partener în cadrul casei de avocatură Stratulat Albulescu, a înfiinţat prima firmă de avocatură dedicată integral noilor tehnologii, inclusiv protecţiei datelor, aspectelor de proprietate intelectuală şi canalelor media digitale.

Cristiana Fernbach, fost partener în cadrul casei de avocatură Stratulat Albulescu, a înfiinţat o firmă de avocatură dedicată integral noilor tehnologii

Anterior, Cristiana Fernbach a coordonat timp de 2 ani Practica de IP & Technology din cadrul unei importante firme internaţionale de avocatură. În perioada mai recentă, a fost Partener şi Co-Head al practicii TMT din cadrul unei firme româneşti de profil.

 

„Am avut şansa să profesez într-una dintre cele mai dinamice şi performante pieţe de avocatură din Europa. Experienţa internaţională a însemnat integrarea unor principii clare de lucru, începând cu precizia şi eficienţa actului juridic, bazat pe o specializare 100%, asumată în mod real şi continuu”, spune Cristiana Fernbach.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avocatura,
partener,
casa,
dedicatie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.