Cota de popularitate a lui Obama a scăzut sub pragul de 50%

Postat la 12 martie 2012 14 afişări

Cota de popularitate a preşedintelui american Barack Obama a scăzut sub pragul de 50%, în urma deciziei sale de a creşte preţul carburanţilor, oferindu-le adversarilor politici motiv de speranţă în alegerile prezidenţiale din noiembrie, potrivit unui sondaj publicat duminică.

Sondajul, realizat pentru postul de televiziune ABC News şi cotidianul Washington Post, precizează că doar 46% dintre persoanele intervievate aprobă acţiunea preşedintelui Obama, faţă de 50% care o dezaprobă. Aceste noi date contrazic un sondaj precedent, realizat în februarie, potrivit căruia 50% dintre americani aprobă acţiunea preşedintelui, faţă de 46% care se declară împotrivă. Aprobarea de către preşedintele Obama a unei creşteri a preţurilor carburanţilor a oferit un motiv de speranţă adversarilor săi republicani în vederea viitoarelor alegeri prezidenţiale, potrivit sondajului.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
obama,
popularitate,
presedinte
/actualitate/cota-de-popularitate-a-lui-obama-a-scazut-sub-pragul-de-50-9392348
9392348
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.