Cosmin Marinescu, consilier al ministrului finanţelor, desemnat al unsprezecelea membru al CA al CEC Bank

Autor: Razvan Voican Postat la 31 ianuarie 2013 27 afişări

Consiliul de administraţie al băncii de stat CEC Bank – o sinecură de tradiţie pentru apropiaţi ai partidelor aflate la putere, va avea unsprezece membri, Ministerul Finanţelor desemnând recent încă doi care aşteaptă aprobarea Băncii Naţionale pentru a-şi prelua scaunele generos remunerate.

Consiliul de administraţie al băncii de stat CEC Bank - o sinecură de tradiţie pentru apropiaţi ai partidelor aflate la putere, va avea unsprezece membri, Ministerul Finanţelor desemnând recent încă doi care aşteaptă aprobarea Băncii Naţionale pentru a-şi prelua scaunele generos remunerate. Unul dintre aceştia este Cosmin Marinescu, consilier al ministrului finanţelor Daniel Chiţoiu. Doctor în economie şi conferenţiar la ASE, el l-a însoţit pe Chiţoiu şi la Ministerul Economiei, în scurtul mandat de ministru din 2012. Marinescu este coordonator al Centrului pentru Economie şi Libertate. Al doilea membru desemnat al CA al CEC Bank este Florin Tunaru, vicepreşedintele ANAF responsabil cu inspecţia fiscală, care s-a transferat la Bucureşti în mai 2012 după instalarea guvernului Ponta I, venind din Teleorman unde în ultimii ani a fost consilier al lui Liviu Dragnea (actualmente vicepremier) când acesta ocupa funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean, iar apoi director executiv pe zona financiar-contabilă în cadrul Consiliului.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cosmin-marinescu-consilier-al-ministrului-finantelor-desemnat-al-unsprezecelea-membru-al-ca-al-cec-bank-10534736
10534736
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.