Corpul de Control al ministrului de Interne, în anchetă la Constanţa

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 21 august 2023 22 afişări

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, anunţă că a trimis Corpul de Control să ancheteze cazul de la Constanţa, în care un tânăr de 19 ani, drogat, a omorât doi turişti în staţiunea 2 Mai.

Corpul de Control al ministrului de Interne, în anchetă la Constanţa

„Ca ministru al Afacerilor Interne, prima mea datorie este să mă asigur că este lămnurit complet şi întreg adevărul cu privire la aceste împrejurări. Pe baza stabilirii întregului adevăr asigur că orice neglijenţă sau vinovăţie constatată în timpul anchetei va fi supusă rigorilor legii. În acest scop am dispus, în limita competenţelor pe care le am ca ministru al Afacerilor Interne un control complet care să fie efectuat de Corpul de Control al ministrului pentru a crea cadrul juridic profesional şi desfăşura expertiza necesară pentru investigarea minuţioasă a întregului lanţ de evenimente”, spune Cătălin Predoiu.

El adaugă că MAI va comunica transparent asupra anchetei.

Predoiu cere combaterea traficului de droguri şi condamnarea marilor traficanţi de droguri.

Tânărul de 19 ani care a provocat accidentul din 2 Mai a fost oprit în trafic cu câteva ore înainte de eveniment. În autoturism au fost găsite droguri. Tânărul, care a fost testat doar cu etilotestul, a consumat droguri după ce a plecat de la secţia de poliţie.

Şoferul care a intrat cu maşina într-un grup de tineri, sâmbătă dimineaţa, omorând doi dintre ei, era drogat şi a fugit de la locul accidentului, fiind depistat ulterior de poliţişti în Vama Veche. Potrivit Poliţiei Constanţa, accidentul s-a produs în jurul orei 05.25, pe DN 39, în apropierea localităţii Vama Veche.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
predoiu,
anchetă,
2 mai

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.