CORONAVIRUS. Şcolile din România vor fi închise, începând de miercuri, 11 martie! Cât timp va dura măsura luată de autorităţi

Postat la 09 martie 2020 4669 afişări

CORONAVIRUS. Şcolile din România vor fi închise, începând de miercuri, 11 martie! Cât timp va dura măsura luată de autorităţi

Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă (CNSSU) a decis închiderea tuturor şcolilor din România vreme de o săptămână, începând de miercuri, 11 martie.

Există posibilitatea de prelungire a acestei măsuri, au declarat surse oficiale pentru G4Media.ro.

La ora transmiterii acestei ştiri, este în plină desfăşurare şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă.

Premierul Ludovic Orban a declarat încă din debutul şedinţei CNSSU că, dacă există cel mai mic risc, ar trebui suspendată activitatea în învăţământul preuniversitar.

Decizia vine după ce secretarul de stat Raed Arafat propusese, astăzi, oficial închiderea şcolilor şi grădiniţelor începând cu data de 10 martie 2020 şi până după Paşte, pe 21 aprilie 2020, precum şi declararea stării de alertă.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incepere,
inchidere,
scoli,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.