Corlăţean: Există o dezangajare la nivelul Cotroceniului în privinţa pactului de coabitare

Postat la 16 august 2013 45 afişări

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a declarat, joi seară, că există o "dezangajare" la nivelul Preşedinţiei în privinţa pactului de coabitare.

Corlăţean: Există o dezangajare la nivelul Cotroceniului în privinţa pactului de coabitare

 "Am fost unul dintre cei care, fiind interfaţă a statului cu exteriorul, am simţit avantajele climatului de stabilitate politică, de colaborare interinstituţională, după anul trecut care a fost complicat", a mai spus Corlăţean la Digi 24.

El a susţinut că va face eforturi să menţină "un minim de colaborare instituţională, în interesul statului".

"După toate jocurile politice şi obstacolele din ultima vreme, şi chestiunea cu CFR Marfă, spun clar că există o dezangajare la nivelul Cotroceniului din pactul de coabitare. Nu pot decât să iau notă de acest lucru", a declarat ministrul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/corlatean-exista-o-dezangajare-la-nivelul-cotroceniului-in-privinta-pactului-de-coabitare-11255963
11255963
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.