Constantin: Pentru ministerul Agriculturii, proiectul Roşia Montană e bun. Votul meu ţine de riscurile de mediu

Postat la 08 octombrie 2013 51 afişări

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat, marţi, că proiectul Roşia Montană este absolut necesar, dar este perfectibil şi a arătat că este bun din punctul de vedere al ministerului, însă condiţionează votul său din Parlament de riscurile asupra mediului.

Constantin: Pentru ministerul Agriculturii, proiectul Roşia Montană e bun. Votul meu ţine de riscurile de mediu

 "Din punctul de vedere al partidului, sunt foarte multe voci care sunt împotrivă şi sunt foarte multe voci pentru. După ce voi urmări dezbaterile dumneavoastră din Parlament, voi lua o decizie în privinţa votului meu. Din punctul de vedere al Ministerului Agriculturii, este un proiect bun, dar trebuie să iau în considerare şi situaţia mediului. Trebuie văzute care sunt riscurile din punctul de vedere al mediului, aceasta este singura chestiune care stă în calea votului meu", a afirmat, la Comisia parlamentară privind Roşia Montană, Daniel Constantin, care este şi deputat PC, întrebat de parlamentari cum va vota acest proiect.

El a spus că avizul Ministerului Agriculturii la acest proiect a fost unul favorabil şi este "un proiect absolut necesar".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/constantin-pentru-ministerul-agriculturii-proiectul-rosia-montana-e-bun-votul-meu-tine-de-riscurile-de-mediu-11479859
11479859
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.