CONFERINŢA MEDIAFAX Talks about Aviation: Christian Heinzmann rămâne CEO la Tarom

Postat la 12 noiembrie 2013 51 afişări

Christian Heinzmann îşi continuă mandatul de CEO al Tarom, noul Consiliu de Administraţie urmând să anuleze actul adiţional prin care durata mandatului a fost scurtată de la 4 ani la 1 an, până la 19 noiembrie, a declarat ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, la Mediafax Talks about Aviation.

CONFERINŢA MEDIAFAX Talks about Aviation: Christian Heinzmann rămâne CEO la Tarom

 "Atâta timp cât noul CA are mandat să anuleze acel act adiţional care a fost făcut fără a respecta statutul şi prevederile legale, domnul Heinzmann a rămâne. Nu are niciun sens să recrutăm un alt manager în acest moment", a afirmat Mănescu.

Ea a precizat că în aceste condiţii anunţurile de recrutare publicate de fostul CA nu mai sunt valabile.

Mănescu a adăugat că Heinzmann va fi ajutat să implementeze planul de management împreună cu noul CA.

"Bineînţeles că aşteptăm şi rezultatele", a adăugat ministrul.

Săptămâna trecută, Ministerul Transporturilor a revocat întreg Consiliul de Administraţie al transportatorului naţional, în contextul conflictului dintre membrii acestei structuri de conducere şi CEO-ul companiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/conferinta-mediafax-talks-about-aviation-christian-heinzmann-ramane-ceo-la-tarom-11667910
11667910
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.