CONFERINŢĂ MEDIAFAX: Rohan, CIROM - Suntem îngrijoraţi că multe proiecte stagnează, este nevoie de decizie politică

Postat la 18 aprilie 2013 17 afişări

Multe proiecte importante de investiţii stagnează, cum ar fi construcţia metroului din Drumul Taberei sau Autostrada Deva-Lugoj, iar pentru remedierea situaţiei este nevoie de decizie politică, a declarat Mihai Rohan, preşedintele Patronatului din Industria Cimentului (CIROM).

CONFERINŢĂ MEDIAFAX: Rohan, CIROM - Suntem îngrijoraţi că multe proiecte stagnează, este nevoie de decizie politică

"Ne îngrijorează faptul că se anunţă foarte multe proiecte. (...) Sunt foarte multe şantiere deschise, dar care stau. Nu mai departe, metroul din Drumul Taberei, care de circa două luni stă şi ne îngrijorează foarte mult. Toată lumea spune că sunt bani, dar nu ştim cum se distribuie şi de ce nu ajung unde trebuie şi la timp, pentru ca lucrările să continue. Mă gândesc la Autostrada Deva-Lugoj, care a fost atribuită din august anul trecut şi nu s-au început lucrările din cauză că este contestată. Sunt lucruri care trenează pe-acolo şi care împiedică o lucrare, care se pare că era finanţată, să pornească", a declarat joi Rohan, la "Mediafax Talks About Constructions".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/conferinta-mediafax-rohan-cirom-suntem-ingrijorati-ca-multe-proiecte-stagneaza-este-nevoie-de-decizie-politica-10763553
10763553
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.