Conducerea Camerei Deputaţilor aprobă, luni, convocarea sesiunii extraordinare cerută de Opoziţie

Postat la 20 august 2019 35 afişări

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat pentru MEDIAFAX că este posibil ca luni la prânz să aibă loc o şedinţă a Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, în vederea aprobării convocării făcute de Opoziţie privind sesiunea extraordinară.

Conducerea Camerei Deputaţilor aprobă, luni, convocarea sesiunii extraordinare cerută de Opoziţie

"Posibil Birou Permanent în Camera Deputaţilor, luni, pentru aprobarea sesiunii extraordinare cerută de Opoziţie", a declarat Florin Iordache, marţi, pentru MEDIAFAX.

"Este posibil ca şedinţa să aibă loc la ora 12 sau 13, urmând să fie discutate punctele care vor fi incluse pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare precum amnistia, recursul compensatoriu, respingerea Ordonanţei de Urgenţă 114 şi a Ordonanţei de Urgenţă 51", a mai precizat acesta.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.