Concluzia in cazul copilului de 1 an şi 10 luni care a murit la Sanador, după o operaţie de hernie inghinală

Postat la 25 martie 2019 291 afişări

Colegiul Medicilor a decis sancţionarea, prin vot de blam, a medicilor de la Sanador care s-au ocupat de băieţelul de 1 an şi 10 luni care a murit după o operaţie de hernie inghinală, deoarece concluzia anchetei arată că nu au fost respectate normele legale privind activitatea medicilor.

Concluzia in cazul copilului de 1 an şi 10 luni care a murit la Sanador, după o operaţie de hernie inghinală

„Comisia de Disciplină, învestită cu soluţionarea cauzei, a constatat că aspectele prezentate în reclamaţie şi deduse judecăţii forului disciplinar vizează conduita terapeutică şi atitudinea deontologică ale medicilor implicaţi, ceea ce face de jure obiectul cercetării disciplinare.

 

Monitorizarea parametrilor vitali postoperator a fost insuficientă, ceea ce a condus la lipsa unei atitudini terapeutice active, legate de complicaţia postoperatorie apărută.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concluzie,
deces,
operatie,
copil,
caz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.