Tânăra care le învaţă pe femei cum să îşi găsească soţi bogaţi. Este vorba despre trei elemente cheie

Postat la 24 martie 2019 570 afişări

Tânăra care le învaţă pe femei cum să îşi găsească soţi bogaţi. Este vorba despre trei elemente cheie

O bloggeriţă care le învaţă pe femei cum să se întâlnească cu bărbaţi milionari şi să fie acceptate în cercurile înalte ale societăţii a împărtăşit cele trei trucuri secrete care le permit acestora să se evidenţieze.

Anna Bey are 32 de ani şi locuieşte în Londra, iar în mediul online este cunoscută drept „JetSetBabe”.Ea subliniază importanţa încrederii, eleganţei şi feminităţii şi condamnă curentul actual al concentrării pe sexualitate.

Anna, de origine suedeză, are propriile teorii legate de găsirea unui soţ bogat; ea însăşi are un prieten bancher şi împărtăşeşte tuturor aspecte din viaţa sa zilnică în mediul online: are pe Instagram peste 35.000 de followers.

Ea a explicat cum încrederea poate transforma pe oricine în Kate sau Meghan şi este de părere că bărbaţii ar alege-o întotdeauna pe actriţia italiană Monica Belluci în locul starului reality Kim Kardashian.„Less is more” (puţin înseamnă mai mult) se pare că este principiul care ajută în găsirea perechii ideale.

Încrederea, eleganţa şi feminitatea sunt cele trei elemente cheie potrivit tinerelor pentru succesul în atingerea acestui obiectiv.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gasire,
femei,
tinere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.