Veşti proaste pentru liderul PSD. Va ajunge din nou la spital

Postat la 24 martie 2019 220 afişări

Liviu Dragnea a fost internat în spital sâmbătă seara, pentru câteva ore pentru a i se face infiltraţii, a anunţat secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu. El a apreciat că ”varianta aleasă de a face infiltraţii nu este cea mai bună” şi că liderul partidului va ajunge ”tot la operaţie”.

Veşti proaste pentru liderul PSD. Va ajunge din nou la spital

Aseară ( sâmbătă seara - n.r.) a avut iar o problemă de sănătate. A fost câteva ore internat. A urmat procedura medicală, sperăm să fie bine pentru că mâine urmează o şedinţă foarte importantă”, a anunţat secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, după o şedinţă a organizaţiei PSD Braşov, la care era aşteptat şi Liviu Dragnea.

El a mai apreciat că liderului PSD i s-au făcut infiltraţii.

„Se pare că varianta aleasă de a face infiltraţii nu este cea mai bună. Cred că va ajunge tot la operaţie, aşa cum l-au sfătuit medicii de specialitate”, a mai adăugat Codrin Ştefănescu.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
lider,
internare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.