Compania cu cea mai mare productivitate din România

Autor: Bogdan Alecu Postat la 13 mai 2013 37 afişări

Cu o cifră de afaceri de peste 900 mil. euro la nivelul anului 2011 şi un singur angajat, poate fi catalogată drept compania cu cea mai mare productivitate de pe piaţa locală.

Cu o cifră de afaceri de peste 900 mil. euro la nivelul anului 2011 şi un singur angajat Renault Industrie Roumanie poate fi catalogată drept compania cu cea mai mare productivitate de pe piaţa locală. Singurul angajat este Jean Detrun, directorul direcţiei logistice centrale a Dacia. Compania face parte din Group Renault România, care a rulat anul trecut afaceri de 3,92 de miliarde de euro, valoarea neincluzând operaţiunile din interiorul grupului.

Direcţia Logistică Centrală Dacia asigură expediţia componentelor de vehicule către uzine ale Alianţei Renault-Nissan în lume. În plus faţă de activitatea de expediere piese, Direcţia Logistică Centrală Dacia asigură legătura între cele două uzine de pe platforma de la Mioveni (Uzina Vehicule şi Uzina Mecanică şi şasiuri) şi Direcţia Comercială: livrarea de vehicule şi piese de schimb către reţeaua comercială din România şi din alte ţări.

În perioada 2005 - 2012, Dacia a expediat, prin Direcţia Logistică, peste 6 milioane m³ de piese, care au contribuit la asamblarea a 2,5 milioane vehicule în uzine ale alianţei Renault-Nissan în lume. Cele trei departamente din structura Direcţiei Logistice sunt: Departamentul Audit şi Organizare  Procese, Departamentul Transport Piese şi Vehicule, International Logistic Network (ILN).

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
productivitate,
companie,
uzine,
dacia
/actualitate/compania-cu-cea-mai-mare-productivitate-din-romania-10874290
10874290
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.