Compania aeriană din România care reduce preţurile cu 15% de Black Friday

Autor: Razvan Muresan Postat la 24 noiembrie 2013 556 afişări

Compania aeriană low-cost Blue Air, numărul trei pe piaţa locală după numărul de pasageri transportaţi, a decis reducerea tarifelor la biletele de avion cu 15% în perioada 22-25 noiembrie, pentru toate zborurile.

Compania aeriană din România care reduce preţurile cu 15% de Black Friday

Compania operează zboruri de la Bucureşti, Bacău şi Sibiu înspre destinaţii din Franţa, Germania, Marea Britanie, Belgia, Italia, Spania şi Cipru.

Blue Air a transportat anul trecut în şi din România 1,5 milioane de pasageri, potrivit oficialilor companiei aeriene low-cost, trafic la acelaşi nivel cu cel din 2011 şi 2010. Pentru anul acesta este estimat un trafic de 1,5 milioane de pasageri pe piaţa locală. Compania românească Blue Air a fost fondată de omul de afaceri Nelu Iordache şi este deţinută în prezent de compania Airline Management Solutions, care a preluat în acest an fondul comercial şi aeronavele operate de Blue Air contra sumei de 30 de milioane de euro.

Pentru anul 2014, Blue Air estimează 1,5 milioane de pasageri transportaţi, la acelaşi nivel cu anul 2013, consolidarea destinaţiilor europene existente fiind principalul obiectiv al companiei. Anul viitor, flota Blue Air se va mări cu două aeronave, la un număr total de opt aeronave. Două dintre aeronave vor fi în proprietatea Blue Air, restul de şase urmând să fie operate în regim de leasing operaţional.

Transportatorii aerieni low-cost Wizz Air, Blue Air şi Ryanair se clasează pe locurile doi, trei şi patru, în funcţie de preţul biletelor de avion, potrivit unui clasament întocmit de WhichAirline.com, care ia în calcul costul biletului dus, taxa de bagaj şi comisionul de tranzacţie online pentru peste 300.000 de curse europene. Iată clasamentul complet.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/compania-aeriana-din-romania-care-reduce-preturile-cu-15-de-black-friday-11717603
11717603
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.