CNAB: Nu există risc de întrerupere a operaţiunilor Tarom pe Aeroportul Henri Coandă

Autor: Cosmin Pirv Postat la 26 septembrie 2022 104 afişări

CNAB: Nu există risc de întrerupere a operaţiunilor Tarom pe Aeroportul Henri Coandă

Nu există niciun risc de întrerupere a operaţiunilor Tarom pe Aeroportul Henri Coandă, a anunţat luni Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

CNAB a precizat, printr-o informare remisă luni, că nu există vreun risc de întrerupere a operaţiunilor Tarom pe aeroportul Henri Coandă.

Precizările au fost făcute în contextul informaţiilor potrivit cărora pe ordinea de zi a AGOA CNAB din 10 octombrie a fost inclus subiectul datoriilor Tarom către CNAB.

„CN Aeroporturi Bucureşti a întreprins din timp acţiuni de garantare a debitului CN Tarom SA şi nu a identificat motive pentru întreruperea furnizării de servicii comerciale către această companie”, mai arată reprezentanţii CNAB.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tarom,
aeroporturi,
aeroport,
intrerupere,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.