CNA a aprobat modificarea acţionariatului Realitatea TV. Cozmin Guşă este noul acţionar majoritar

Postat la 30 aprilie 2013 34 afişări

CNA a aprobat, marţi, modificarea acţionariatului Realitatea TV, Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru fiind acţionarii majoritari ai societăţii Realitatea Media SA, în timp ce Elan Schwartzenberg şi copiii lui Sorin Ovidiu Vîntu nu mai au nicio participaţie la societatea care deţine licenţa televiziunii.

CNA a aprobat modificarea acţionariatului Realitatea TV. Cozmin Guşă este noul acţionar majoritar

 Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, o adresă primită de la Realitatea Media SA (care deţine licenţa audiovizuală a televiziunii de ştiri Realitatea TV), potrivit căreia acţionariatul societăţii a fost modificat.

Societăţile care deţin licenţe audiovizuale au obligaţia să notifice CNA în legătură cu orice modificare apărută în licenţă, în conformitate cu Legea audiovizualului şi cu Decizia CNA numărul 488.

Membrii CNA au aprobat, marţi, modificarea acţionariatului societăţii Realitatea Media SA, cu unanimitate de voturi (Florin Gabrea, Lorand Turos, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Viorel-Vasile Buda, Laura Georgescu, Christian Mititelu, Cristina Trepcea şi Răsvan Popescu). La şedinţa CNA de marţi nu participă doi membri - Radu Călin Cristea şi Valentin Jucan.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cna-a-aprobat-modificarea-actionariatului-realitatea-tv-cozmin-gusa-este-noul-actionar-majoritar-10822462
10822462
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.