Clubul Universitatea Craiova, evacuat de la Stadionul Ion Oblemenco. Mititelu: Este o acţiune abuzivă

Postat la 27 iunie 2013 54 afişări

Autorităţile locale din Craiova au evacuat, joi dimineaţă, gruparea Universitatea Craiova patronată de Adrian Mititelu de la Stadionul Ion Oblemenco, sub supravegherea poliţiei.

Clubul Universitatea Craiova, evacuat de la Stadionul Ion Oblemenco. Mititelu: Este o acţiune abuzivă

 Adrian Mititelu a fost prezent la stadion însă nu a putut împiedica acţiunea de evacuare. "Este o acţiune abuzivă. Eu eram în litigiu şi nu puteam fi evacuat. Eu am făcut atâtea pentru acest stadion. Voi continua să mă lupt pentru dreptate. Voi ajunge de jos, din liga a IV-a, şi voi redeveni puternic, chiar dacă va trebui să ajung în pribegie", a declarat Adrian Mititelu, informează digisport.ro.

Primăria Craiova şi-a retras sprijinul acordat lui Mititelul pentru că acesta nu a reuşit să înscrie echipa în Liga a II-a şi autorităţile locale susţin acum un proiect de crearea a unei echipe de fotbal în cadrul clubului sportiv CS Universitatea Craiova.

Fostul internaţional Rodion Cămătaru a declarat, joi, la Sport.ro, că bazele unei asocieri între primărie şi CS Universitatea Craiova au fost stabilite în cadrul unei întâlniri care a avut loc miercuri, noua echipă urmând să fie finanţată de un om de afaceri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/clubul-universitatea-craiova-evacuat-de-la-stadionul-ion-oblemenco-mititelu-este-o-actiune-abuziva-11033077
11033077
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.