Clientii Cocor vor putea proba virtual colectiile din magazin

Autor: Roxana Cristea Postat la 27 ianuarie 2011 64 afişări

Cocor, singurul centru comercial tip department store din Bucuresti a deschis astazi o zona de High-Tech entertainment, care este dotata cu ultima tehnologie in materie de jocuri- Microsoft Xbox Kinect si a lansat Galeria Avatar, prin care vizitatorii pot proba virtual colectiile din magazin.

Asadar, clientii se vor putea juca la etajele 3,4 si 5 ale magazinului si vor putea sa profite de asemenea si de cabina virtuala de proba. Prin scanarea corpului se pot obtine peste 200 de masuri corporale ale fiecarui individ, construind astfel un avatar in baza caruia clientul poate proba virtual colectiile ce pot fi gasite in magazinul Cocor.

"Suntem in permanenta conectati la ultimele aparitii din zona high-tech pe care dorim sa le aducem in Cocor, unde clientii sa beneficieze de spatii special amenajate, care fac intreaga experienta cu atat mai reala", a spus Dan Barbulescu, Presedintele Consiliului de Administratie al Cocor S.A. Acesta marturiseste ca in acest sens au creat zona de entertainment high-tech, care reprezinta o extensie a investitiilor in pozitionarea Cocor ca un High-Tech Store.

In urma deschiderii magazinului Cocor in octombrie 2010, compania care controleaza centrul comercial, Cocor S. A, a inregistrat in ultimul trimestru akl anului 2010 o cifra de afaceri de 8,4 mil. lei, dublu fata de aceeasi perioada din 2009.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cocor,
Clientii,
colectii,
magazin
/actualitate/clientii-cocor-vor-putea-proba-virtual-colectiile-din-magazin-7924516
7924516
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.