Cîţu, despre petrecerile din cluburi: Vom suspenda activitatea celor care nu respectă legislaţia

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 22 martie 2021 28 afişări

Cîţu, despre petrecerile din cluburi: Vom suspenda activitatea celor care nu respectă legislaţia

Cluburile şi restaurantele care încalcă restricţiile vor avea activitatea suspendată, spune premierul Florin Cîţu, care anunţă că Executivul are pregătit un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru situaţia în care Parlamentul nu aprobă propunerea Guvernului.

„Am avut un amendament pe care parlamentarii nu au vrut să îl depună. Dl. Bode avem pregătită o ordonanţă de urgenţă prin care vom suspenda activitatea acelor cluburi care nu respectă legislaţia în vigoare. Activităţi economice, nu neapărat cluburi”, spune Florin Cîţu.

El precizează că în primă fază va fi suspendată două săptămâni activitatea agenţilor economici care nu respectă regulile, apoi suspendarea va fi mai mare.

În unele cluburi din Bucureşti au fost organizate petreceri sămâtă seara. Imagini au fost surprinse în mai multe localuri din zona de Nord şi postate pe reţelele de socializare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîţu,
cluburi,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.