Citi lansează aplicaţia CitiDirect BE pentru iPad

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 02 noiembrie 2013 49 afişări

Citi a lansat CitiDirect BE Tablet, o aplicaţie pentru iPad care oferă clienţilor persoane juridice acces la informaţii financiare şi de tranzacţionare, sprijinind astfel trezorierii şi directorii financiari în luarea deciziilor şi în managementul companiei.

Citi lansează aplicaţia CitiDirect BE pentru iPad

Adresată exclusiv utilizatorilor platformei de online banking CitiDirect BE şi disponibilă gratuit în AppStore, CitiDirect BE Tablet oferă trezorierilor şi directorilor financiari posibilitatea de a verifica fluxul financiar la nivelul întregii companii cu scopul de a lua decizii în ceea ce priveşte plăţile. Clienţii pot cu uşurinţă să acceseze o cartografiere sau un grafic pentru a vizualiza bilanţurile şi pentru a confirma execuţia strategiei financiare a companiei.

Aplicaţia CitiDirect BE Tablet permite utilizatorului: să personalizeze vizualizarea datelor pentru facilitarea deciziilor strategice; să analizeze datele disponibile pentru a obţine informaţii globale despre companie; să vizualizeze date globale, filtrate după regiune sau ţară; să filtreze informaţiile în funcţie de monedă, sume sau ţară în vizualizări de tip hartă sau grafic; să autorizeze, să efectueze şi să editeze plăţi oricând şi oriunde.

În prezent, aplicaţia Citi Direct BE Tablet este disponibilă în limba engleză şi a fost implementată în 23 de ţări printre care Argentina, Australia, Brazilia, Canada, China, Columbia, Republica Dominicană, Ecuador, Franţa, India, Indonezia, Kenya, Mexic, Olanda, Nigeria, Peru, Polonia, Puerto Rico, România, Spania, Tanzania, Statele Unite şi Marea Britanie.

Dezvoltată de către echipa diviziei de Treasury and Trade Solutions a Citi, alături de Citi Innovation Lab Dublin, CitiDirect BE Tablet aduce pe iPad-ul clientului funcţionalităţile de bază ale platformei de online banking CitiDirect BE.

"Citi România îşi exprimă angajamentul de a fi un aliat puternic pentru clienţii săi corporativi, sprijinindu-i să obţină productivitate şi eficienţă sporite, precum şi mai mare vizibilitate şi control asupra fluxurilor financiare", a declarat Sebastian Kucharek, director al Diviziei Treasury and Trade Solutions la Citi România.

Aplicaţia va fi disponibilă în mai multe limbi şi va fi implementată la nivel global până la sfârşitul anului. De asemenea, banca anticipează că aplicaţia va fi disponibilă şi pentru tabletele AndroidTM la începutul anului 2014 şi pe celelalte platforme în perioada următoare.

Citibank ocupa la finele anului trecut locul al 14-lea în sistemul bancar românesc, cu active de 6,5 mld. lei şi o cotă de piaţă de 1,8%.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/citi-lanseaza-aplicatia-citidirect-be-pentru-ipad-11610915
11610915
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.