Ciolacu îl contrazice pe Dîncu: ProRomânia nu e de stânga

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 12 martie 2021 72 afişări

Simplu fapt că scheletul ProRomânia a fost făcut pe oameni care au plecat din PSD nu înseamnă că a legiferat ca un partid de stânga, spune Marcel Ciolacu, în replică la declaraţiile lui Vasile Dîncu despre înfiinţarea unei platforme de stânga, inclusiv cu partidul condus de Victor Ponta.

Ciolacu îl contrazice pe Dîncu: ProRomânia nu e de stânga

„Nu am purtat nicio discuţie, dar am o părere puţin diferită faţă de cea a dlui Dîncu - faptul că singurul partid de stânga din România este Partidul Social Democrat. De altfel, este singurul partid care face parte din familia internaţională socialistă. Simplu fapt că scheletul ProRomânia a fost făcut pe oameni care au plecat din PSD nu înseamnă că ProRomânia s-a legiferat ca un partid de stânga”, spune Marcel Ciolacu.

Reacţia lui Ciolacu vine ca urmare a declaraţiilor preşedintelui Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu.

Vasile Dîncu afirma în februarie, la Prima Tv, că PSD îşi propune înfiinţarea unei „platforme" de stânga, care să reunească în jurul său formaţiunile din aceasta zonă politică, inclusiv Pro România, fără a proceda la absorbţii de partide mici, ci PSD având rolul de „dirijor” al stângii politice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
dîncu,
ponta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.