Ciolacu, despre protestul de duminică noaptea: Ne-am câştigat acest drept în anul 1989, la Revoluţie

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 29 martie 2021 84 afişări

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune, după protestul de duminică noaptea, că românii s-au săturat de bâlbele guvernanţilor şi de faptul că nu sunt coerenţi şi credibili, iar dreptul la protest a fost câştigat în anul 1989, la Revoluţie.

Ciolacu, despre protestul de duminică noaptea: Ne-am câştigat acest drept în anul 1989, la Revoluţie

„S-a săturat lumea de bâlbele lor (ale guvernanţilor - n.r.) şi de faptul că nu sunt coerenţi şi credibili. Nu poţi ţine oamenii în casă o lună iar companiile tale, ale clientelei tale politice să fure. Se revoltă oamenii. Ne-am câştigat acest drept în anul 1989, la Revoluţie”, spune Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD afirmă că guvernanţii ar trebui să se întrebe de ce au ieşit oamenii în stradă.

„Toate măsurile pe care iau sunt haotice, pompieristice şi nişte intervenţii când pericolul este mai mare. Trebuie să faci prevenţie. Guvernul trebuie să fie eficient, dar ei nu fac altceva decât politică”, conchide social-democratul.

Sute de oameni au protestat, în noaptea de duminică spre luni, în marile oraşe ale ţării faţă de noile restricţii impuse pentru limitarea pandemiei. În Capitală, protestul s-a terminat în jurul orei 4.00. S-a scandat „Jos masca”, Jos restricţiile”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
protest,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.