Ciolacu, despre preluarea funcţiei de premier: Sunt foarte pregătit şi nu am nicio problemă

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 31 mai 2023 35 afişări

Ciolacu, despre preluarea funcţiei de premier: Sunt foarte pregătit şi nu am nicio problemă

Sunt foarte pregătit şi nu am nicio problemă, spune Marcel Ciolacu, întrebat dacă este pregătit să preia funcţia de premier. El afirmă că dacă se ajunge la un consens cu sindicaliştii din Educaţie, se redeschid discuţiile pentru rotativa guvernamentală.

„După cum vedeţi, sunt la fel de activ ca şi până acum. Sunt foarte pregătit şi nu am nicio problemă”, spune Marcel Ciolacu, întrebat dacă este pregătit să preia funcţia de premier.

El afirmă că, în mod „categoric”, un răspuns pozitiv al sindicatelor din Educaţie, înseamnă redeschiderea discuţiilor pentru rocada guvernamentală.

„În acest moment avem un protocol. Nu avem o decizie care să infirme... (...)În acest moment nu sunt discuţii pentru modificarea protocolului”, adaugă Ciolacu.

Întrebat în cât timp ar putea fi realizată rotaţia premierilor, el a spus: „foarte repede”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
rotativă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.