Cine va conduce Sky Tower, cea mai înaltă clădire de birouri din România, şi celelalte operaţiuni locale ale companiei care o deţine

Autor: Andra Stroe Postat la 21 octombrie 2020 391 afişări

Cine va conduce Sky Tower, cea mai înaltă clădire de birouri din România, şi celelalte operaţiuni locale ale companiei care o deţine

Raiffeisen Property Holding Internaţional (RPHI) anunţă noua echipă de management pentru operaţiunile din România, unde deţine şi administrează SkyTower, cea mai înaltă clădire de birouri din România, şi clădirea învecinată FCC Office.

Noua structură de management cuprinde patru membri. Adriana Dragoescu, CEO RPHI România, are rolul de coordonare a activităţilor locale de închiriere şi marketing; Bernd Steingruber va fi responsabil de programele de dezvoltare şi operaţiuni tehnice; Cătălin Ştefan va gestiona activitatea financiară a companiei, iar Leo Forstner, în calitate de reprezentant al acţionarului austriac, se va ocupa de strategia şi cultura organizaţională a companiei.

RPHI, unul dintre principalii investitori din sectorul de real estate locală, a stimulat dezvoltarea noului cartier de afaceri Floreasca – Aurel Vlaicu din jurul SkyTower prin construirea celei mai iconice clădiri de birouri din capitală, care treptat a devenit nucleul zonei.

Cu peste 15 ani de experienţă în gestionarea activelor şi în proiecte de dezvoltare imobiliară, Adriana Dragoescu va asigura continuitatea standardelor de calitate pentru operaţiunile şi serviciile locale din portofoliul RPHI.

În calitate de membru cu vechime şi experienţă al departamentului de dezvoltare RPHI, Bernd Steingruber, din poziţia de manager senior de proiect, a coordonat dezvoltarea clădirii SkyTower din Bucureşti, a parcului de birouri Expo 2000 din Sofia şi a altor proiecte imobiliare similare din Austria şi regiunea CEE.

Cătălin Ştefan, CFO al RPHI România, a deţinut de-a lungul carierei diferite poziţii de management în domeniul consultanţei şi al serviciilor financiare.

Leo Forstner, membru al echipei locale din această toamnă şi reprezentant RPHI în board-ul local, are o experienţă vastă acumulată în cadrul Raiffeisen Group, în roluri precum manager de investiţii, risk management sau auditor.

Raiffeisen Property Holding International este centrul de competenţe imobiliare al Raiffeisen Bank International, activitatea principală fiind dezvoltarea şi gestionarea de proprietăţi imobiliare în Austria şi pieţele din Europa Centrală şi de Est.

În România, compania deţine şi operează două proprietăţi de referinţă, SkyTower şi FCC Building. Cele două clădiri de birouri sunt situate în cea mai dinamică zonă de afaceri din Bucureşti - Barbu Văcărescu-Floreasca.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
management,
raiffeisen,
international

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.