Cine sunt senatorii care au votat împotriva cererii DNA de urmărire penală a lui Gabriel Oprea - GALERIE FOTO

Postat la 20 septembrie 2016 814 afişări

Cine sunt senatorii care au votat împotriva cererii DNA de urmărire penală a lui Gabriel Oprea - GALERIE FOTO

Senatori de la PSD, ALDE, PRU şi foşti UNPR au votat împotriva cererii de urmărire penală formulate de DNA pe numele lui Gabriel Oprea pentru omor din culpă în cazul poliţistului Bogdan Gigină, printre ei numărându-se Călin Popescu Tăriceanu, Ioan Chelaru sau Ilie Năstase.

MEDIAFAX a identificat 24 de senatori provenind de la PSD, ALDE, PRU şi foşti UNPR care au votat luni împotriva cererii DNA de urmărire penală a fostului ministru de interne şi vicepremier Gabriel Oprea. Aceştia au introdus bila albă în urna neagră şi invers pentru a respinge ridicarea imunităţii colegului lor de Senat, Gabriel Oprea. Senatorii care au votat luni împotriva cererii DNA sunt:

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.