Cine i-a scris discursul lui Donald Tusk, cu care a şocat o ţară întreagă? Oficialii europeni confirmă: Şi-a scris singur discursul

Autor: Alex Ciutacu Postat la 11 ianuarie 2019 2934 afişări

Donald Tusk, preşedintele Consilului Europei, a uimit toată România cu discursul său susţinut într-o română impecabilă joi seară, la preluarea oficială a preşedinţiei Consilului Europei de către România.

Cine i-a scris discursul lui Donald Tusk, cu care a şocat o ţară întreagă? Oficialii europeni confirmă: Şi-a scris singur discursul

Acesta a făcut referire în discursul său la istoria României, dar şi la amintirile lui legate de prima maşină a familiei - o Dacia, de Simona Halep, de Steaua Bucureşti, care a câştigat în 1986 Cupa Campionilor Europeni sau Mircea Eliade. 

 

Reprezentanţii Consilului Europeni au confirmat astăzi pentru ZF că Donald Tusk, fostul premier polonez, şi-a scris singur discursul.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
discurs,
donald,
confirmare,
oficiali,
romania,
presedinte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.