Cine este puştiul român care a primit APALAUZE în PARLAMENTUL BRITANIC după ce a ţinut un discurs de senzaţie

Postat la 13 noiembrie 2018 495 afişări

Victor Ciunca, un băiat român care trăieşte în Marea Britanie, a vorbit în Parlamentul britanic despre sănătatea mintală, în special a tinerilor, şi a cerut Guvernului să utilizeze fondurile alocate în mod eficient.

Cine este puştiul român care a primit APALAUZE  în PARLAMENTUL BRITANIC după ce a ţinut un discurs de senzaţie

"În ultimii 5 ani, sănătatea mintală a reprezentat o prioritate pentru oamenii tineri din Marea Britanie (...) Este clar că trebuie să continuăm campaniile cu scopul de a îmbunătăţi şi menţine serviciile de sănătate mintală", a declarat Victor Ciunca.

 

Tânărul român a amintit că afecţiunile mintale, precum depresia, anxietatea şi stresul afectează unul din zece tineri, 15% din aceste problemele fiind declanşate încă de la vârsta de 14 ani.

 

"Săptămâna trecută, Guvernul a alocat 2 miliarde de lire sterline serviciilor de sănătate mintală, inclusiv serviciilor mintale pentru copii şi tineri. Trebuie să ne asigurăm că aceste fonduri sunt utilizate în mod eficient", a adăugat Victor Ciunca.

 

Băiatul şi-a încheiat discursul prin a mulţumi pentru atenţie în limba engleză, galeză şi română.

 

Filmarea a fost postată de mama sa, Diana Ciunca, care a scris că este mândră de fiul său.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea britanie,
parlament,
discurs,
aplauze,
explozie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.