Cine este Paul Stănescu, noul vicepremier şi ministru al Dezvoltării

Postat la 13 octombrie 2017 495 afişări

Noul ministru al Dezvoltării Regionale, Paul Stănescu, este unul dintre cei mai influenţi lideri din teritoriu ai PSD, atât în judeţul Olt, cât şi în întreaga Oltenie. De profesie agronom, Stănescu a ajuns în prima linie a partidului în 2008, când a fost ales preşedinte al PSD Olt.

Cine este Paul Stănescu, noul vicepremier şi ministru al Dezvoltării

Paul Stănescu s-a născut pe 25 august la Vişina, localitate în care tatăl său a obţinut trei mandate de primar. Între 1978 şi 1982 a studiat agronomia la Craiova, iar după absolvire a devenit director la o fabrică de conserve din Caracal. În perioada 1988-1991 a fost directorul IAS Studina, pentru ca în 1992 să preia conducerea companiei Agromec Vişina, care exploatează terenuri agricole luate în arendă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.