Cine este Inaki Berroeta, spaniolul care a venit la conducerea Vodafone Romania

Postat la 01 noiembrie 2010 25 afişări

Inaki Berroeta, de origine spaniola, are peste 15 ani experienta in sectorul telecom. Inainte de a fi numit pentru prima oara in functia de CEO al Vodafone Malta, in ruma cu trei ani, el a ocupat in special functii de management ale unor departamente tehnice.

Astfel Inaki a fost unul dintre primii angajati ai companiei care urma sa devina Vodafone, el alaturandu-se echipei in anul 1995, cand Vodafone Spania functiona inca sub brandul Airtel Movil, S. A.

In anul 1997, Inaki s-a mutat in California (SUA), alaturandu-se AirTouch International din pozitia de director pentru tehnologia informatiei, iar in 1999 a lucrat pentru Global Star USA, ca director pentru divizia de facturare si de relatii cu clientii.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Inaki Berroeta,
Vodafone,
CEO
/actualitate/cine-este-inaki-berroeta-spaniolul-care-a-venit-la-conducerea-vodafone-romania-7653594
7653594
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.