Cine este femeia care a relansat un brand românesc cu o istorie de 30 de ani pe piaţa locală

Autor: Ioana Matei Postat la 28 iunie 2020 1045 afişări

Cine este femeia care a relansat un brand românesc cu o istorie de 30 de ani pe piaţa locală

„Consider că nu sunt diferenţe majore între calităţile şi capacităţile unei femei faţă de un bărbat, dar dacă ar fi totuşi să amintesc ceva în care o femeie ar putea aduce o plusvaloare este intuiţia. În experienţa mea personală, femeile pot fi mai intuitive decât bărbaţii şi uneori mai curajoase în a-şi urma această intuiţie”, spune Susana Laszlo, coacţionar şi CEO al Cosmetic Plant.

Cea mai mare realizare profesională a Susanei Laszlo se leagă de remodelarea şi relansarea companiei Cosmetic Plant, după aproape 30 de ani de prezenţă pe piaţă, potrivit declaraţiilor ei acordate pentru realizarea anuarului 105 CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN BUSINESS.

Compania a investit circa 100.000 de euro în cercetare şi dezvoltare pentru lansarea unor produse revoluţionare, precum şi în cercetări de piaţă, regândirea identităţii vizuale corporate, dar şi în designul şi ambalajele dedicate noii game. Ea consideră că a fi femeie în industria frumuseţii constituie un avantaj competitiv uriaş, mai ales când vine vorba despre înţelegerea nevoilor consumatoarelor şi cercetarea şi dezvoltarea produselor noi: „Toate produsele pe care urmează să le lansăm le testez, înainte de validare, pe propria piele şi le îmbunătăţim formulele până la obţinerea eficienţei maxime”. Din perspectiva businessului însă, spune că nu vede nicio diferenţă între femei şi bărbaţi: „Consider că o femeie poate conduce o companie la fel de bine cum o poate face şi un bărbat. Cel mai important lucru este să nu te abaţi de la obiectivele setate, să îţi urmezi cu încredere calea şi să investeşti în permanenţă în dezvoltarea ta personală şi profesională”. Vorbind în calitate de antreprenor, şi nu de manager, ea le sfătuieşte pe tinerele care sunt la începutul carierei să îşi urmeze visul, vocaţia şi valorile în care cred, indiferent de ce spun ceilalţi: „Pe cele care doresc să lanseze o afacere, le îndemn să îşi definească, înainte de toate, principiile de business şi să îşi dezvolte competenţele manageriale pentru a putea ţine pasul cu evoluţia companiei”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.