Cine este familia Vardinogiannis, ce legături au cu familia Kennedy şi cum a devenit aceasta una dintre cele mai influente de pe mapamond

Postat la 28 iulie 2018 194 afişări

Săptămâna trecută, grupul Vardinogiannis, a anunţat finalizarea achiziţiei Marfin Bank România. Liderul acestui grup este Giannis Vardinogiannis, fiul cel mare al lui Vardis Vardinogiannis - „tatăl”grupul, un excentric miliardar grec ce a trăit o viaţă tumultoasă, pornind de la o copilărie plină de lipsuri într-un orăşel mic din Creta, ajungând ulterior sa fie unul dintre cei mai influenţi magnaţi ai lumii, potrivit presei internaţionale.

Cine este familia Vardinogiannis, ce legături au cu familia Kennedy şi cum a devenit aceasta una dintre cele mai influente de pe mapamond

Vardis Vardinogiannis s-a născut în anul 1933 într-o familie săracă de fermieri din Episkopi, un oraş mic din insula grecească Creta. A făcut parte dintr-o familie numeroasă cu 8 copii, crescând alături de şase fraţi şi două surori.

 

Elenul merge la şcoală pe parcursul celui De-al Doilea Razboi Mondial, timp în care Creta era ocupată de germani. La finele războiului, acesta pleacă la Atena unde, conform Bloomberg, urmează Academia Navală Elenă, academie pe care o termină în anul 1951.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.