Tragedie teribila! Una dintre marile promisiuni ale sportului a murit in ziua in care a implinit 18 ani

Postat la 27 iulie 2018 246 afişări

Tragedie teribila! Una dintre marile promisiuni ale sportului a murit in ziua in care a implinit 18 ani

O sportivă britanică medaliată la FOTE, Festivalul Olimpic al Tineretului European, a decedat în ziua în care a împlinit 18 ani.

Ellie Soutter era una dintre cele mai bune practicante de snowboard din Marea Britanie, dar a avut un destin tragic. Comitetul Olimpic Britanic a anunţat că tânară a murit chiar în ziua în care a împlinit 18 ani, deocamdată cauzele tragediei nefiind divulgate. Decesul a survenit în Marea Britanie, deşi ea locuia de mult timp într-o localitate din Alpii Francezi.

Ellie Soutter a fost medaliată cu bronz la FOTE-2017, competiţie desfăşurată în Turcia, la Erzurum, şi din acest an fusese cooptată în lotul olimpic de seniori, pregătindu-se pentru JO-2022. Totodată, ea se antrena pentru Campionatele Mondiale de juniori din Noua Zeelandă, întrecere ce va avea loc în acest an.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.